سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین

فرمانده ارتش انگلیس: باید به طالبان فرصت داد تا دولت جدیدی تشکیل دهند

فرمانده ارتش انگلیس گفته است که باید به طالبان فرصت داد تا دولت خود در افغانستان را تشکیل دهند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 18
کد خبر: ۹۹۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که دولتمردان و سیاستمداران غربی سعی در ایجاد هراس عمومی و تبلیغات منفی علیه گروه طالبان دارند اما «نیک کارتر» فرمانده ارتش انگلیس از احتمال تفاوت گروه طالبان در مقایسه با گذشته‌اش می‌گوید.

کارتر امروز (چهارشنبه) در مصاحبه با شبکه «بی‌بی‌سی» گفت جهانیان باید به طالبان فرصت بدهند تا دولت جدیدی در افغانستان تشکیل دهد، زیرا شاید این افراد که سال‌ها از سوی غرب به‌عنوان شبه‌نظامی نمایش داده شدند، اکنون منطقی‌تر شده باشند.

وی گفت او با «حامد کرزای» رئیس‌جمهور سابق افغانستان در تماس است و کرزای امروز با مقام‌های طالابن دیدار می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، فرمانده ارتش انگلیس در این‌باره توضیح داد: «باید صبور و بر اعصاب خود مسلط باشیم، باید به آنها فرصت تشکیل دولت بدهیم و به آنها اجازه دهیم که اعتبار خودشان را نشان دهند. ممکن است این طالبان امروز با طالبانی که مردم از دهه ۱۹۹۰ به یاد دارند متفاوت باشد».

کارتر ادامه داد: «اگر به آنها فرصت دهیم، ممکن است دریابیم که این طالبان قطعاً منطقی‌تر است اما چیزی که باید به خاطر داشته باشیم این است که آنها یک سازمان همگون و یک‌دست نیستند، طالبان گروهی است متشکل از قبایل تمام افغانستان».

رویترز به نقل از کارتر در این مصاحبه نوشت: «طالبان ممکن است طالبان منطقی‌تری شده و سرکوبگری کمتری داشته باشد. البته مخصوصا اگر شما به نحوه اداره کابل توسط آنها در حال حاضر نگاه کنید، نشانه‌هایی از این منطق وجود دارد».

این در حالی است که «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس که کشورش بخشی از ماموریت شکست خورده ناتو در افغانستان بوده، در جلسه پارلمان این کشور درباره تحولات افغانستان صحبت کرد و گفت، حکومت آینده افغانستان را براساس عمل قضاوت خواهیم کرد.

پیش از این اما «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه با بیان اینکه روسیه از دعوت طالبان برای آغاز گفت‌وگوی جامع در افغانستان حمایت می‌کند، گفته بود: «روسیه نشانه‌های دلگرم‌کننده‌ای در کابل می‌بیند و طالبان در حال تأمین نظم و قانون است»/فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار